Rezeki Allah s.w.t itu LUAS..Jangan pernah putus asa. Usaha selagi mampu, ada yang akan membantu ...

sedihnya..:(


Assalamualaikum semua..
malam ni Bella sangat2 sedih.
tah macam na la Bella boleh xprasan yg bella terdelete shoutbox tu
hhuhuhuhu.
i want my shoutbox back..
then kena buat shoutmix yg bwu ni..
boleh x sapa2 gtaw Bella apa bestnya shoutmix yg bwu ni?????????????

sangat sedih

satu lagi sedih sbab tba2 laptop buat hal sbab xboleh nak connect intenet..:(

Terima kasih kerana sudi baca n komen entri ni..:)

6 mari menari bersama Bella:

tee atie said...

lolo..ciannya dia :(

Bella Roast Almond said...

ye..td papa dtg u sib bek dah blh,..
asa cam nk ngis ja..:(..
laptop lily la jd sasaran smlam..
tq lily..!

Ratu Lissa said...

saya pun pernah jugak ter-delete shout box ni.. huu.. memang sedih, rasa nk nanges je.. dah la masa tu penat-penat edit.. :P

MaYa MustWany said...

aik da ok je sebelah ni?

Phat said...

ala cian nye...x pe buat baru k

Bella Roast Almond said...

he..ye bwu ja ok..tu pn stil asa sedey..:)

copyright 2011 @ All right reserved by Iman Nabella