Rezeki Allah s.w.t itu LUAS..Jangan pernah putus asa. Usaha selagi mampu, ada yang akan membantu ...

Dinner dengan my best fren n sugar daddy kami!!! part 3



Assalamualaikum..
Ari ni Bella nak truskn dgn part 3 n this is the last part of this story.
Smbungan dari part 2
Sebelum tu bella nak juga tanya korang dah makan ke?
Bella dah makan nasi tomato tdi..Asa lama gila xmakan nasi tomato
cian btul..:(
haha apa2 je la..
ok lpas dri makan2 ari tu kitaorang apa lagi, mulakan sesi fotografi la..hehe
abis kat luar restoran tu snap gmbar..mmg pnat dgn snap gmbar je la..adoini kat dalam dewan sblah restoran tu

:)

tunggu sapa la tu???

bila boleh beli lampu ni?he

lobi pun jadi..he


ni gila..haha

ok dah tamat.
p/s: byak sangat gambar, kalau letak semua sampai part 10 kot..hehe..
ok daa





Terima kasih kerana sudi baca n komen entri ni..:)

7 mari menari bersama Bella:

cik e said...

saya jeles org ada bestfren ;/ huu

shark said...

aisey..
lambt lak dtg..
dh miss 2 episod dh cter nie:p

Bella Roast Almond said...

cik e:sya pn blh jd besfren awak..:)

shark: hehe..mcam buat drama plak

aRa ❤ aFiq™ said...

alamak da last part.. smbg la smpai part 10.. :D

MaYa MustWany said...

lar banyak dah tertinggal ni..^^

Bella Roast Almond said...

hehe..kalau Bella smbung smpai part 10 mmg asa nak buat drama trus la..
Ara jdi pgarah ok..

Maya kena laju ni..:)

Phat said...

singgah & follow sini

copyright 2011 @ All right reserved by Iman Nabella