Rezeki Allah s.w.t itu LUAS..Jangan pernah putus asa. Usaha selagi mampu, ada yang akan membantu ...

kena tag lagi!

ari ni bella kna tag lagi la..kx ni kena dgn LILY SUHAILI yg tomey...hehehehe
straight to the point je la..jom tgok..twink twink..


soalan LILY.. :47:

1. Kalau anda ternampak budak besar tengah buli budak kecik. Anda ?

2. Kalau anda tengah korek hidung pastu ada orang ternampak. Anda ?
3. Kalau anda ada kereta besar, Anda ?
4. Kalau anda tergelincir depan orang ramai. Anda ?
5. Kalau anda nampak perempuan cantik. Anda ?
6. Kalau anda tiba-tiba sakit perut. Anda ?
7. Kalau tiba-tiba ada laki datang tunjuk hero depan anda. Anda ?
8. Kalau makanan yang anda nak order dah habis, Anda ?
9. Kalau anda dikejar tebuan. Anda ?
10. Kalau anda rasa sakit hati, Anda ?
11. Kalau anda tiba-tiba terkentut dengan kuatnya semasa tengah dating. Anda?

jawapan bella
:80:

1. tunggu apa lagi?? join skali la..hehehe,...grau jaa..mesti la nak jdi supermak!!hekhek.. lwan bdak bsar tuuu..twink twink..

2. tengok2 apa?? mai la join korek hidung skali..jeles la tu org xnmpak dia korek hidung.. grrr
(padahal malu gila)..

3. wah wah wah kereta bsar gitu..sila2 tumpang kereta bsar bella..hehehe

4. lantai ni lincin sgat la..haih..xpsal2 ja tgelincir...tgok ja??xnak tlong??heheehehe

5. cantiknya prempuan ni..kan best kalau aku bleh jadi cantik mcam dia..ehh..tapi aku cantik gakk..hahah....twink twink..

6. sakit perut lak..cpat2 cri tndas lu....kang kalau lmbat tkeluar kat cni lagi haruu..huhuhu

7. habis dah tnjuk hero???ke ada lagi yg ttinggal???anyway thanks...(dlam hati,, wah mamat ni hbat tul..hahahah)

8. ok la oder mkanan lain..(asal aku dtag ja abis..haihh,,xreti nak buat byak2 ker)..:(

9. tbuan?? xmau..xsuka!!!..lari terjun dlm sungai ke kolam ke apa2 yg da air la wlaupun aku xska sungai sbb tbuan tkut air..heheh..(btul ek???)ywink twink

10. skit hati??satgi mula la nak trbang mcam2..slap2 ada yg kna marah satgi..grrmmm..aummm.
ni yg nak jdi singa ni..hehehe

11. sya skit prut la..2 yg tkentut..awak nak join skali ka????twink twink..

:32:itu lah sekian tamat dijawab...
jumpa lagi...
twink twink..

Terima kasih kerana sudi baca n komen entri ni..:)

2 mari menari bersama Bella:

Lily Suhaili said...

Hehehehe timakasehhh kak Bella ! :P

Bella Roast Almond said...

sama2 adik lily

copyright 2011 @ All right reserved by Iman Nabella