Rezeki Allah s.w.t itu LUAS..Jangan pernah putus asa. Usaha selagi mampu, ada yang akan membantu ...

Dinner dengan my best fren n sugar daddy kami!!! part 1



Assalamualaikum n hola semua
jawab jgn xjawab..
sihat x?? Bella pun sihat.
tersenyum2 ni walaupun asa nak masam2 juga la muka sbab intenet lmbat plak..:(
tadi pkul 7mlm-9mlm. Bella dinner dgn bes fren Bella...:131:
apa?sugar daddy??eh mana ada..xbaik taw ada sugar daddy ni..huhu
sebenarnya bkan sugar daddy la tapi ayah besfren bella ni,,Lily..
Pak cik Zaini yg bawa kami gi dinner sempena teman dia buka puasa.
tq pak cik zaini..kyang ni..:)
ni la ayah lily, pak cik zaini

ni la anak dia yg comey,,lily,,besfren Bella

kitaorg diner kat EDC UUM.
tahu x? kat uum,sintok kedah laa..
jom tengok..:)


chicken chop..yum yum..:)

jus epal

buah-buahan lak

desert icekrim..sdapnya..:D


xsbar nak mkn ni..:)

dah nak mula tuu..:D

kita mnum dulu

habis dah..kenyang btul

ok nantikan part 2 plak ok
:face40:

Terima kasih kerana sudi baca n komen entri ni..:)

5 mari menari bersama Bella:

zahidahwahid said...

yummie!! yummie!! sedapnya....


New Entry: 02- The meaning behind your blog name

Welcome to my house, Rain ^_*


Jom buat Cabaran 30 hari

Bella Roast Almond said...

hehe..:)

Lily Suhaili said...

Wahhh !
Tebayang2 laki Chicken Chop semalam !
Yummy !

Bella Roast Almond said...

haha..taw xpa

cik e said...

omg chicken chop dengan ice cream tu ! :D lapaaaaa

copyright 2011 @ All right reserved by Iman Nabella