Rezeki Allah s.w.t itu LUAS..Jangan pernah putus asa. Usaha selagi mampu, ada yang akan membantu ...

Maaf!!!!



Assalamualaikum n holaa kwan2..
Maaf??? ramai ker yg faham apa maksud perkataan maaf tu??
ada stgah org EGO sgat nak ucap pkataan maaf tuu
TAPI
ada jugak yg snang ucap pktaan maaf tuu.
ada yg hrgai ucapan maaf tuu n ada gak yg xpdulikan...
:(...sob sob sob...
(apasal yg nak sedih2 ni..hehe...syum2...)
sbnarnya bella nak kasi tips cikit cara2 nak ucap maaf kpda seseorg!!!twink twink

1. kalau ada duit lbih,,antakan sejambak bunga @ sekuntum pun dah cukup kpda 'si dia'

2. coklat!!! i like..hehe..coklat bleh menenangkan seseorg tuu..so hadiahkan la coklat sbgai tnda minta maaf..:)

3. tlis 10 sbab knpa si dia pelu maafkan korang..twink twink

4. haa...kpda yg suka menyanyi tuu..inilah peluang yg ada tuk tunjukkan bkat..hehe.. menyanyi la lagu minta maaf..Bella cdangkan lagu cinta P Ramlee..Pendekar bujang lapok..Maafkan Kami..:)

5. sedapnya...eh apa yg sdap?? hehe..apa lagi masakan korang laa...lagi bes kalau korang pndai buat kek bntuk ucapan maaff,..so sweet

6. bawalah si dia jlan2...tgok pmndangan yg indah..sjukkan ati...(ala buat ja mcam Bella..bwa gi main bowling..hehe...)twink twink...

7. @ bleh juga hantar msej lawak untuk si dia then selitkan kata2 maaf..:)

8. paling senang ialah duduk dpan si dia snyum n ucapkan kata maaf tuu...:)..hehe...

semoga korang dapat gunakan idea2 xsberapa yg diberikan ni...
bila ucapkan kata maaf tuu, yg penting adalah keikhlasan!!!
jmpa lagi...
daaa....twink twink...

Terima kasih kerana sudi baca n komen entri ni..:)

3 mari menari bersama Bella:

khair said...

tips2 yg berguna...:)
thanks!!!

♥e'in♥ said...

sume nnie mcm bf e'in penah wat je.. hehe

Bella Roast Almond said...

wcmw khair...
bgusla e'in...:)

copyright 2011 @ All right reserved by Iman Nabella