Rezeki Allah s.w.t itu LUAS..Jangan pernah putus asa. Usaha selagi mampu, ada yang akan membantu ...

Hadiah untuk yg tersayang!!

twink twink

jam dh menunjukkan pkul 12.20 pagi n apa yg sya tgh buat skrang ni?? hohoho..xblh tido plak...kalau duk umah ja ini la mslah yg tmbul kat mata sya ni...kalau duk U, asyik nak tido awal jer(alasan sok klas kul 8 padahal tgk buku ja ngantuk..hehehhe)...
 disebabkan mata Iman Nabella ni xngatuk so meh la sya kongsikan Hadiah yg korang boleh buat untuk yg tersayang..
gunalah kreativiti korang tuu dgn sekreatifnya,,:P

:D apa kata kalau korang uat satu video guna movie maker...kan skrang popular sgt mvie maker tuu...ye ek??hehe...
     dlm vdeo tuu buh la gmba korang dua ker?sorang2 ker? tmbah cikit dgn ayat romantis gitu n wallpaper yg love2 jgak    
     taw...surela org tsyang tuu terharu dgn hasil kerja korang tuu..

:D then korang boleh jugak buat puzzle love...cam na nak buat?? sng ja taw...korang tlis la apa2..lukis gmba ker ..apa pun 
     xpa..atas shelai kertas A4 yg kulit keras then dh ciap..korang gnting mcm bntuk puzzle.. kasi dia pening2 itik cikit  buat puzzle korang tuu....kat cini bella bg satu contoh kat korang.


ni la hasilnya..

:D ada lagi yg korang bleh buat...! kalau korang rajin la kan(tp bella asa untuk org tsyang mesti rajin la)..hehe... korang
     boleh buat ayat2 cinta..mula2 korang cari kertas A4 yg berbagai2 warna..(ikut la nak warna apa pun tp kalau bleh biarla   yg berkaler2..nmpak menarik kn..) then, korang gunting2 kan bg jadi bentuk love size sederhana,kcik,bsar...uat la berapa byak pn ikut kemampuan..then atas kertas bntuk love tuu korang tlis la ayat2 cinta or ayat motivasi ker??hehe tuk si dia...
     pas tu, dah buat byak2 nak letak kat mana?? ok. korang beli la satu kotak bentuk hati yg jual berlambak-lambak kat kdai nuu..ltak love2 korang td dlam kotak tuu n bagi kat org yg tsyang..hehe...(yg ni xda cth..sori)


:D boleh jugak cuba uat frame or album gmba sndiri tuk org tsyang tuu..yg ni mcm2 bntuk boleh buat ikut kreativiti msg2..korang mesti lgi kreatif dari bella..twink twink..
twink twink

setakat tuu saja kreativiti yg dikeluarkan...hek hek..korang try la yg mana korang suka..nanti kalau dah buat gtaw bella ok..nak jgak tgok hasil yg korang buat...:) twink twink...

Terima kasih kerana sudi baca n komen entri ni..:)

4 mari menari bersama Bella:

hanabunga said...

Bestnya.kreatif sangat bella yea :) suka2.btw thanks jenguk blog hana.

singgah la blog ada jual inner bawal style baru dear bella :)

Bella Roast Almond said...

tq...ok2..t bella jln2 sna..:)

Lily Suhaili said...

Hoiii
Seyesly kreatif !!

Bella Roast Almond said...

hehehe..malu laa...
lily pun kreatif jgak laa

copyright 2011 @ All right reserved by Iman Nabella